Магазин

ВИДЕО: Што добивате кога ќе направите дупка на стари хеланки?

ВИДЕО: Што добивате кога ќе направите дупка на стари хеланки?

Земете ножици, а јутјуберката „Handimania“ ќе ве научи како старите хеланки да ги претворите во интересна маичка и тоа само со едно сечење.

Хеланките повторно се во мода. Но што да се прави со хеланките што се скинале меѓу препоните, или со оние коие што ви здодеале? Еве интересен начин како да ги рециклирате. Погледнете го видеото!