Магазин

ВИДЕО: Што се може да стори чудото наречено Фотошоп

ВИДЕО: Што се може да стори чудото наречено Фотошоп

Магијата која Фотошоп може да ја направи помеѓу реалноста и вештачкото разубавување им е добро позната на сите. Фотографиите на познатите личности, на кои тие се претвораат во совршени модели се најдобар приказ за тоа. Но, ова видео отишло малку подалеку – на неговиот почеток гледаме старица, а на крајот млада жена, бидејќи за Фотошоп ништо не е невозможно.

Погледнете ги бескрајните можности кои ги нуди Фотошоп.