Свет

ВИДЕО: Што се случува кога на Сибир ќе отворат прозорец на -38 степени

ВИДЕО: Што се случува кога на Сибир ќе отворат прозорец на -38 степени

Додека Американците се смрзнуваат и се жалат на ниските температури, еден Сибирец им покажа што е студ.

Америка се соочува со ледено доба, а граѓаните решија да си поиграат со ниската температура и да експриментираат со зовриена вода. Но, наместо интересен експеримент, повеќето завршија со изгореници.

Па, така еден досетлив Сибирец им покажа дека е доволно да го отворат прозорецот за да видат реакција меѓу топло и ладно. Па, погледнете  како изгледа проветрувањето на простории во Сибир на -38 степени!