Секс

(ВИДЕО) Што се случувa кога странци ќе завршат во кревет

(ВИДЕО) Што се случувa кога странци ќе завршат во кревет

Режисерката Татиа Пилева која го креираше познатото видео First kiss подготви нова и уште повозбудлива снимка. Учесниците на нејзиниот експеримент се странци кои се познаваат неколку минути, се соблекуваат и завршуваат заедно во кревет.

„Побарав од странците да се соблечат и да легнат во кревет. Ништо друго. Без правила, “ порача режисерката.

Меѓу некои од нив немало никаква хемија, а некои пак доживеале страствен крај.