вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 4

ВИДЕО: Силниот ветар во Охрид направи незначителна штета

veteree

Последни вести

Интензивниот и силен ветар кој дува во Охрид , до сега предизвика незначителни материјални штети низ градот, пишува порталот Охрид 1.

Од силниот ветер испаѓаа дел од декоративните новогодишни реквизити на улицата „Македонски просветители“ , а оштетени се и неколку билборди.

Граѓаните ги гледаа и уличните столбови на Бул.Туристичка кај пазарот кои заедно со сеуште не отстранетите новогодишни реквизити се нишаа на силниот ветар.

Најчитани вести