Македонија

ВИДЕО: Симон Трпчески им посвети композиција на загинатите полицајци

ВИДЕО: Симон Трпчески им посвети композиција на загинатите полицајци

Симон Трпчески, нашиот најпознат музички амбасадор на Фејсбук објави видео кое го посвети на загинатите бранители.

Во видеото фантастичниот Симон го изведува познатото дело „Интермецо“ на Јоханес Брамс, а во описот напиша: „Слава им на нашите херои“.