петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 2

ВИДЕО: Сите техники за декорирање колачи

На пазарот може да се најдат голем број продолжетоци за слаткарска врекичка за декорирање колачи и не е лесно секогаш да се избере најдобриот.

tehniki-dekoriranje

Поврзани вести

На пазарот може да се најдат голем број продолжетоци за слаткарска врекичка за декорирање колачи и не е лесно секогаш да се избере најдобриот.

Различните продолжетоци за слаткарската вреќичка ќе создадат поинаков ефект, во зависност од тоа што сакате да постигнете.

Погледнете кој продолжеток каков ефект создава на колачите за да знаете каков треба да купите за следното декорирање. Ќе видите дека не треба да бидете веле-мајстор за да направите мало ремек дело.

Најчитани вести