Магазин

ВИДЕО: Скејтер во пелени

ВИДЕО: Скејтер во пелени

Калеи Стоун Кели од Австралија  со своите две години  искусно вози скејтборд.

Малиот често може да се види на улиците на Викторија, недалеку од својот дом, како само во пелени вози скејтборд, прескокнува скали и балансира на две тркала, додека го надгледува татко му.

Калеи е најмлад од седумте деца од семејството скејтери, кое учествува на сите можни натпреварувања.

Сниката од неговата „уметност“ предизвикала пофалби од голем број посетители на Јутјуб.