Македонија

ВИДЕО: Скопски газди претепале работник поради цигара

ВИДЕО: Скопски газди претепале работник поради цигара

Чедо Цековски, вработен во една скопска фабрика за мебел бил претепан од двајца браќа сопственици, кој како што вели за Канал 5 биле испровоцирани од цигарата што тој ја запалил.

Случајот го пријавил во полиција, а му биле констатирани и повреди.

Од МВР го потврдија случајот. На распит ќе бидат повикани и браќата сопственици на фабриката.