Магазин

ВИДЕО: Слушнете ја новата песна на Даниел Кајмакоски

ВИДЕО: Слушнете ја новата песна на Даниел Кајмакоски

Миленикот на женската публика Даниел Кајмакоски кој неодамна во Белград го сними видео-записот за неговиот нов сингл „Не могу против срца свог“ за потребите на  српскиот филм „Бичемо прваци света“, со оваа песна се најде на четвртото место на популарната листа „Ем-ти-ви Домачица“ .

Оваа топ-листа  секоја недела ги избира 20 популарни хитови од регионот, а Даниел со песната се котираше помеѓу петте најдобри видео-спотови во целиот регион.