четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

ВИДЕО: Шминка по примерот на урбаните дами од Њујорк

sminka-1

Поврзани вести

Во фокус на ова видео е контурирањето со бронзер и хајлајтер за дефинирање на цртите на лицето и за сенчање. Активно, енергично, возбудливо – така живеат младите жени во Њујорк и сака таква шминка.

Дали сте подготвени за урбан изглед по примерот на дамите од Њујорк.

Најчитани вести