Магазин

ВИДЕО: Шминка во стилот на Анџелина Џоли

ВИДЕО: Шминка во стилот на Анџелина Џоли

Сем и Ник Чепман се две сестри од Обединото Кралство кои навистина знаат што прават кога станува збор за шминката.

Нивните туторијали опфаќаат најразлични видеа, од тоа како за 10 минути да направите Совршена елегантна шминка, до тоа како да се нашминкате во стилот на Отровната Ајви за маскенбал…

Исто така, тие се познати и по шминката инспирирана од познатите холивудски и модни ѕвезди. Во приложеното видео сестрите ви покажуваат како да се нашминкате и да ги постигнете совршените мачкини очи на Анџелина Џоли.