Балкан

ВИДЕО: Снимка од моментот кога е прегазен Лука

ВИДЕО: Снимка од моментот кога е прегазен Лука

Оваа видео снимка е направена во моментот кога е усмртен дваесет и едногодишниот Лука Јовановиќ во Белград.

На самиот почеток се слуша удар и кршење на стакла.

Истата е направена од страна на една од девојките и покажува дека сите патници во автомобилот биле свесни за несреќата на Бранковиот мост.