Магазин

ВИДЕО: Со овој трик ќе изладите пиво за една минута

ВИДЕО: Со овој трик ќе изладите пиво за една минута

На оваа видео снимка можете да видите лесен трик со кој брзо и едноставно ќе изладите лименка за само 60 секунди.

Во летните горештини сакаме да се разладиме со ладни пијалоци, па затоа оваа постапка навистина ќе ви помогне за една минута да се освежите.