Магазин

ВИДЕО: Со само седум минути вежби зајакнете го срцето!

ВИДЕО: Со само седум минути вежби зајакнете го срцето!

Наједноставните вежби ја прават суштината на секоја програма за рекреација, а ова е мошне занимлива затоа што трае само седум минути, а толку време има секој од нас… Исто така, оваа програма го зајакнува срцето.

Тимот експерти и истражувачи од Флорида промовираа еден мошне корисна и ефективна програма за рекреација што таре само седум минути. Сега неможете да избегате од вежбите под изговор дека немате време.

Секоја вежба трае по 30 секунди. Меѓу секоја направете пауза од 10 секунди. Ако сакате можете целата серија од вежби да ја повторите два или три пати.