Магазин

Видео: Со стриптиз против „пајак“

Видео: Со стриптиз против „пајак“

Несекојдневна сцена на улица во еден град во Русија.

Ех, на што се се подготвени луѓето само „пајак“ да не им го однесе автомобилот