Спорт

ВИДЕО: Соиграчите на Антиќ погодуваат кој е главниот град на Македонија, Мадагаскар меѓу одговорите

ВИДЕО: Соиграчите на Антиќ погодуваат кој е главниот град на Македонија, Мадагаскар меѓу одговорите
Само еден од колегите на Антиќ го погоди одговорот

Соиграчите на македонскиот кошаркар Перо Антиќ, во НБА тимот Атланта Хоукс одговараат на прашањето кој е главен град на Македонија.

Само еден од колегите на Антиќ го знаеше одговорот.

 

Голем дел од нив врска немаат како се вика нашиот главен град, но сепак оние кои се обидаа да погодат дадоа интересни одговори.