Магазин

ВИДЕО: Соочување во живо на Мики Црнокрак и Лидија Велковска

ВИДЕО: Соочување во живо на Мики Црнокрак и Лидија Велковска

Само неколку часа по прес-конференцијата на Мики Црнокрак и австралискиот бизнисмен Ристо Димовски, модниот менаџер на јавна дебата се соочи со организаторката на Мис на Македонија, Лидија Велковска, во живо во вестите на „Сител“, препукувањата продолжија, а решение се уште нема.

Инаку, австралискиот бизнисмен Ристо Димовски на вчерашната прес-конференција по повод сите случувања околу организацијата на Мис на Македонија остро ја нападна Лидија Велковска, притоа нарекувајќија проститутка и манипулаторка и уште со мнгогу други погрди зборови.

-Лидија Велковска, нема да ја наречам госпоѓица бидејќи не е, е единствената проститутка тука, таа среде ноќ ми дојде во станот во Охрид, спиеше со мене за 2.400 евра. Таа е манипулатор каков што Македонија досега не видела ни ќе види, со овие и уште полоши зборови бизнисменот Ристо Димовски им се обрати на медиумите на вчерашната прес-конференција.