Магазин

ВИДЕО: Соседи создале откачено светлосно шоу за Божиќ

ВИДЕО: Соседи создале откачено светлосно шоу за Божиќ

Соседите од ова маало ги синхронизирале нивните празнични светилки што се наоѓаат пред нивните домови, со цел да креираат импресивно шоу.

Можете само да замислите колку време им било потребно да се договорат околу тоа какви бои да користат, какви видови на светилки и други детали.