Магазин

ВИДЕО: Совршен будилник за сите спанковци!

ВИДЕО: Совршен будилник за сите спанковци!

Конечно иновативен будилник за сите оние кои цврсто спијат, а вие сте на мака постојано да ги будите.

Погледнете го креативното и смешно решение што го понудила девојката за сите спанковци.

Таа на будилникот закачила гумена рака што ја удира по глава.

Дефинитивно овој начин на будење ќе биде ефикасен и за најтврдокорните спанковци.

Погледнете…

Avec ce réveil, se lever le matin devient tout suite plus facile

Posted by Le saviez-vous? on Wednesday, November 11, 2015