Магазин

ВИДЕО: Совршено обликувани веѓи само со конец

ВИДЕО: Совршено обликувани веѓи само со конец

Ако сте се прашувале како е можно некои жени да имаат совршени веѓи и „под конец“, одговорот е мошне едноставен – тие ги средиле веѓите со помош на конец!

За и вие да имате баш такви веѓи нема потреба да одите во салон, туку тоа можете да го направите и сами!

Се што ви треба е конец со должина од околу 40 сантиметри. Деталното упатство за оваа депилација погледнете го во приложеното видео.