Свет

ВИДЕО: Спасувачка мисија од зграда во пламен

ВИДЕО: Спасувачка мисија од зграда во пламен

Работник за влакно спаси жива глава од зграда во пламен. Тој стол  на балкон на зграда која се гради во Хјустон, додека целата кровна конструкција горела, а пожарот брзо се ширел

Како што може да се види на видеото, додека ги чекал пожарникарите да го спасат, тој успеал да се симне на третиот кат. На крај тој успешно беше спасен со помош на подвижна скала додека зад него зе срушил целиот кат.

Од локалната полиција за медиумите изјавиле дека над 200 пожарникари учестувале во спасувачката мисија и ганењето на пожарот и дека се работи на откривање на причините.