Магазин

ВИДЕО: Србин измисли сладолед од сланина!

ВИДЕО: Србин измисли сладолед од сланина!

Биохемичарот Лука Мијатовиќ од Србија измисли сладолед од сланина.

Тој тврди дека традиоционалната исхрана мора да се меша со науката, за да се добие квалитет.

Иднината е во молекуларната гастрономија, тврди тој.