Магазин

(ВИДЕО) Среќен Ден на мајките! Одлична порака испраќа видеото

(ВИДЕО) Среќен Ден на мајките! Одлична порака испраќа видеото

Денеска е Ден на мајките, нека е среќен денот на сите мајки. Во тој контекс објавуваме едно одлично видео, кое приблежно објаснува каква е работата на мајките.Одлично е!