Спорт

ВИДЕО: Стадионот во пламен на натпреварот помеѓу Олимпијакос и ПАОК

ВИДЕО:  Стадионот во пламен на натпреварот помеѓу Олимпијакос и ПАОК

Натпреварот меѓу Олимпијакос и ПАОК не започна на време порaди големиот број факели кои ги носеа домашните навивачи и кои беа запалени пред почетокот на мечот.

Страната на која се наоѓа голот на ПАОК не можеше да се види од чадот, а гостинскиот голман не сакал да се врати на теренот бидејќи навивачите на Олимпијакос фрлале по него со разни предмети.