петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Старата љубов,  заборав нема

oldlove_1

Последни вести

Секоја година за време на божиќните празници ни пристигнуваат божиќните реклами. Маркетиншките експерти како да се натпреваруваат кој побргу и поуспешно ќе допре до срцата на луѓето.

Една фирма специјализирана за изработка на фото албуми, пушти реклама во која сакаат да покажат која е моќта на фотографијата.

Најчитани вести