Магазин

ВИДЕО: Што може да направите со конец за заби и лак за нокти?

ВИДЕО: Што може да направите со конец за заби и лак за нокти?

Еве една генијална идеја како вашите нокти за неколку минути да ги претворите во мало ремек –дело.

Ако останавте без идеи за украсување на ноктите, еве едно видео што можеби ќе ви даде инспирација. Се што ви треба се лакови за нокти и конец за заби.

Погледнете го целото упатство во видеото.