Свет

ВИДЕО: Страотна несреќа – два товарни воза удрија во камион

ВИДЕО: Страотна несреќа – два товарни воза удрија во камион

Возач на камион загина во страшна сообраќајна несреќа, која се случила во Казахстан. Камионот буквално бил смачкан откако во него удрија два товарни воза.

Несреќата се случила кога камионот се обидел да ја премине железничката пруга, не гледајќи дека доаѓа товарен воз. За несреќата да биде уште поголема, неколку секунди подоцна наишол воз и од другата страна.

Погледнете…