Магазин

ВИДЕО: Студентка седеше гола пред Универзитет во Тексас

ВИДЕО: Студентка седеше гола пред Универзитет во Тексас

На Универзитетот на Тексас студентите и минувачите денеска беа сведоци на несекојдневна глетка. Студентката Моника Ростволд седелa гола на скалите во студентскиот кампус.

Моника седела гола цели 45 минути се додека на дошла полицијата да интервенира, по што се облекла и си заминала.

Целта, како што рекла таа пред полициските службеници, и била преку ваквиот перформанс да го смени сфаќањето на женското тело како сексуален објект.