Магазин

ВИДЕО: Супер трик за да се справите со жицата што излегла од градникот

ВИДЕО: Супер трик за да се справите со жицата што излегла од градникот

Ако носите градници со жица сигурно сте ја доживеале фрустрацијата кога жицата ќе излезе од граднико т и повеќе неможете да го носите, освен ако не сакате да ризикувате да се повредите.

Но, постои начин како да се справите со овој проблем. И тоа со помош на дневна влошка.

Поради самолепливоста влошката е совршен соработник за овој проблем, а доволно е да отсечете само мал дел. Ќе го прекриете само местото каде што излоегла жицата, а нема да се чусвтвувате неудобно.

Проблемот е единствено во честото менување на овој помошник што со сигурност ќе направи да се чувствувате подобро од вообичаено.

Source: Fix your bra with a panty liner by littlethings on Rumble