Магазин

ВИДЕО: Сурфер очи во очи со ајкула!

ВИДЕО: Сурфер очи во очи со ајкула!

Познатиот сурфер Кели Слејтер го правел она што најдобро го умее  кога во еден момент се нашол очи во очи со ајкула!

Слејтер е повеќекратен светски првак во овој екстремен спорт, а видео снимката веднаш стана вистински хит на интернет.