Магазин

ВИДЕО: Свадбениот танц заврши со нокаут

ВИДЕО: Свадбениот танц заврши со нокаут

Секоја свадбена веселба започнува со првиот танц на невестата и младоженецот.

Но, некогаш работите не се одвиваат како што сте планирале.

На оваа видео снимка е прикажан свадбен танц кој невестата сигурно ќе го памети целиот живот, бидејќи не заврши добро за неа.

Погледнете…