Македонија

ВИДЕО: Сведоштва на Кумановци за вооружениот инцидент

ВИДЕО: Сведоштва на Кумановци за вооружениот инцидент

Видно вознемирени граѓаните на Куманово, сведочат за утринскиот вооружен инцидент. Раскажуваат дека околу 5 часот слушале хеликоптери и авиони и рафални пукотници.