Магазин

ВИДЕО: Светските модели не се поубави од вас!

ВИДЕО: Светските модели не се поубави од вас!

Нареден пат кога ќе се запрашате зошто не изгледате како убавиците од рекламите се што треба да направите е да се потсетите на ова видео.

Оваа интересна видео снимка прикажува повеќечасовна работа на ретуширањето на рекламните фотографии и неверојатните ефекти кои при тоа се постигнуваат.

Погледнете…