Магазин

(ВИДЕО) Свиња сурфа на бранови

(ВИДЕО) Свиња сурфа на бранови

Свињата Кама ужива во сурфањето на бранови заедно со сопственикот Каи Холтом.

Таа воедно е и маскота на песочниот Бич парк на хавајскиот остров Оахо, а со сурфање започна неочекувано.