Магазин

ВИДЕО: Тамара Милановиќ победник на Х-фактор?

ВИДЕО: Тамара  Милановиќ победник на Х-фактор?

Тамара Милановиќ, една од учесничките , ќе биде и првиот победник на Х-фактор Адриа?

Според објавениот трејлер на меѓународната франшиза Х-фактор на кој се појавуваат сите победници од различни држави, се појавува и Тамара.

Дали организаторите на едно од најгледните музички шоуа,несвесно го објавија и победник на првиот Х-фактор Адриа?