Магазин

ВИДЕО: Танцува со тигрести ајкули без никаква заштита

ВИДЕО: Танцува со тигрести ајкули без никаква заштита

Оваа девојка е навистина храбра и танцува со тигрести ајкули. Таа е првата жена во светот која го направила тоа.

Девојката извела протестен перформанс за заштита на овие ајкули. Таа и самата е облечена во тигресто и не носи никаква заштитна опрема.

Оваа храбра девојка го направила ова со цел да ја подигне свесноста за заштита на ајкулите со пораката “Запрете ја војната кон ајкулите”!