Магазин

ВИДЕО: Татко или Супермен?

ВИДЕО: Татко или Супермен?

Родителитите се оние кои ќе направат се за своите деца, а таткото од оваа видео снимка го потврдува тоа.

Секој татко е супер херој за своите дечиња. Овој тоа го има и на камера! При еден излет овој татко буквално се претвори во Супермен и направи за момент да биде одбегната несреќа.

Погледнете…