Магазин

ВИДЕО: Татко на пет деца на пресмешен начин покажа како фунционира

ВИДЕО: Татко на пет деца на пресмешен начин покажа како фунционира

Овој татко и неговите пет дечиња се вистински хит на интернет, а нивното видео е прегледано над три милиони пати.

Тие снимија пародија на еден голем светски хит, а таткото на пресмешен начин покажа како изгледа неговото секојдневие.

Тој е татко на пет дечиња, вклучувајќи и една тројка.


Dad and kids parody by vireality