Магазин

ВИДЕО: Таткото на невестата го прекина првиот танц и направи бум!

ВИДЕО: Таткото на невестата го прекина првиот танц и направи бум!

На поголемиот број на венчавки, првиот танц на младоженците е романтичен. Сите се собираат околу нив и често има многу пролеани солзи.

Но има и поинакви венчавки, каде првиот танц не е само танц – тоа е целосен настап! Таков е случајот и во следниот видео запис. Прво невестата и младоженецот почнале да танцуваат, а потоа се вмеша таткото на невестата, го прекина танцот и направи нешто неочекувано…

Погледнете и споделете го видеото со пријателите: