Магазин

Видео: Тато и близнаците, колку време му е потребно да подготви доручек?

Видео: Тато и близнаците, колку време му е потребно да подготви доручек?

Татко на близнаци се обидуваше да подготви доручек, но очигледно е дека мали палави близнаци го саботираат.

Како што таткото го отвори фиржидерот, така тие тргнуваа кон него.

Кој мислите дека е поупорен таткото или близнаците?