Спорт

ВИДЕО: Тепачка меѓу фудбалерите на Баерн Леверкузен и Олимпик Марсеј

ВИДЕО:  Тепачка меѓу фудбалерите на Баерн Леверкузен и Олимпик Марсеј

На натпреварот Баерн Леверкузен – Олимпик Марсеј кој требаше да биде пријателски се случи инцидент.

При еден груб старт на Џереми Морел врз напаѓачот на германскиот тим Хонг-Мин Сона дојде до судир меѓу играчите на двете екипи. Корејскиот фудбалер стана и го удри Морел, овој му возврати, а потоа во тепачката се вклучија и останатите играчи.

tepacka1-500

Крајниот резултат кој остана во втор план изнесува 4:1 за Олимпик Марсеј.