Магазин

Видео: Тепачка на коали

Видео: Тепачка на коали

Ештон Вебстер од Фостер, Викторија, налетан на еден редок момент кога две коали се борат.

Тој веднаш го зел телефонот во рака и го снимил овој настан.

Преслатки се и кога се лути. Погледнете: