Македонија

ВИДЕО: Тетово на нозе – масовна поддршка за ВМРО – ДПМНЕ

ВИДЕО: Тетово на нозе – масовна поддршка за ВМРО – ДПМНЕ

Тетовци на денешната трибина на ВМРО – ДПМНЕ дадоа масовна поддршка за политиките на партијата, предводена од премиерот Никола Груевски.

Салата „Никола Штејн“ беше претесна да ги собере сите граѓани кои отворено поддржаа конкретни проекти и дела, наместо деструкцијата на опозицијата.