четврток, 30 март 2017  |  Вести денес: 53

ВИДЕО: „Тибетанци“ за супер линија

VEZBI

Последни вести

Треба да издвоите три минути дневно, подоцна шестнаесет, а со тоа ќе го подмладите вашиот дух и тело.

Овие вежби ќе го подигнат вашето енергетско ниво, ги стимулираат жлездите со внатрешно лачење и сите седум чакри, а воедно го зајакнуваат и имунитетот. Нема изговор!

Пет пози или пет Тибетанци се вежби стари четири илјади години и денес се сочувани во изворен облик.

Погледнете го триминутното видео за кое полуде целиот свет…

Најчитани вести