Магазин

(ВИДЕО) Типот свири феноменално на обични цевки

(ВИДЕО) Типот свири феноменално на обични цевки

Уличен свирач во Австралија ги шокираше случајните минувачи со својата вештина со која може да им парира на светските диџеи.

Имено, свири на цевки како никој друг.