Магазин

ВИДЕО: Тој направи луѓето кои чекаа авион да уживаат!

ВИДЕО: Тој направи луѓето кои чекаа авион да уживаат!

Честопати аеродромите знаат да бидат навистина досадно место, особено ако авионот ви доцни.

Но, момчето од оваа видео снимка, токму напротив, направи на луѓето кои го чекаа својот лет воопшто да не им биде досадно и да уживаат во звуците на клавирот.

Тие сигурно овие моменти ќе ги паметат засекогаш.