Магазин

ВИДЕО: Трајче ќе ве расплаче со песна од Тоше

ВИДЕО: Трајче ќе ве расплаче со песна од Тоше

Со „Полско цвеќе“ од Тоше Проески, нашиот Трајче Ѓоргиев повторно го освои жирито и сите 5 гласа.

-Уживаме кога и да ја слушнеме таа твоја емоција и добро е што песната е на твој мајчин јазик, тоа е тоа, рече Милан.

Настапот на Трајче, според Јелена Томашевиќ е премногу емотивен, но како што кажа таа уживала во него.

Гоца му пренесе голем број поздрави од сите фанови, а Хари и Леонтина му дадоа добронамерни совети.

Трајче и во својата прва аудиција на Пинкови ѕвездички“ ги освои симпатиите на сите членови на жирито, а и на слушателите на целиот Балканот.

Слушнете ја неговата изведба, но претходно земете си марамче- Трајче ќе ве расплаче.