Магазин

ВИДЕО: Три НЛО паднале во Кина?!

ВИДЕО: Три НЛО паднале во Кина?!

На шестнаесетти мај три неидентификувани летала паднале во Кина, јавува кинеска агенција.

Снимките од обектите завршиле на кинеската национална телевизија.

Репортерите известиле дека жителите на селото Менг Чанг во текот на денот чуле силен звук и виделе голема огнена топка на небото, а нешто подоцна објектите биле пронајдени во дворот на еден селанец.