Магазин

ВИДЕО: Тригодишен диџеј ги остави сите без текст

ВИДЕО: Тригодишен диџеј ги остави сите без текст

Тригодишен диџеј ги остави без текст членовите на жирито на шоу за таленти во Јужна Африка.

Тој успеа да ги освои симпатиите на судиите со својот сет.

Погледнете…